Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حسین صادقی سخنگوی اپلیکیشن شاد با تشریح قابلیت‌های شبکه شاد گفت: قابلیت «پیام رسانی»، «نیاز به ارتباط»، «تماس صوتی و تصویری»، «دسترسی به نمونه تدریس‌ها»، «شادبین»، «رمزینه خوان»، «فضای ابری شخصی»، «داشبورد اختصاصی مدیران، معلمان و دانش‌آموزان» و «قابلیت‌های ویژه نابینایان» از جمله ویژگی‌های بارز شبکه شاد در نسخه اخیر به شمار می‌آیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بخش «نیاز به ارتباط»، در شاد به صورت رایگان پیام‌های متنی، صوتی و تصویری ارسال و دریافت می‌شود. همچنین در «پخش زنده صوتی و تصویری» در شبکه شاد، به معلمان این امکان را می‌دهد تا به صورت برخط و رایگان با دانش‌آموزان خود ارتباط برقرار کرده و دانش‌آموزان نیز بتوانند همزمان سؤالات خود را با معلم در میان گذاشته و پاسخ دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: 

دانش‌آموزان «شاد» را هک می‌کنند  «جشن ملی ۱۴۰۰» در شبکه شاد

سخنگوی اپلیکیشن شاد اضافه کرد: یکی دیگر از قابلیت‌های شبکه شاد، امکان برقراری تماس صوتی و تصویری برای همه کاربرانی است که از این اپلیکیشن استفاده می‌کنند.

صادقی درباره بخش «دسترسی به نمونه تدریس‌ها» نیز گفت: مجموعه‌ای ارزشمند از محتوای آموزشی دروس تمام دوره‌های تحصیلی از پیش دبستان تا پایه دوازدهم و حتی محتواهای مورد نیاز دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و دانش آموزان هنرستانی است که از سوی برترین معلمان کشور، با نظارت وزارت آموزش و پرورش جمع آوری شده است تا در اقصی نقاط کشور در اختیار دانش آموزان قرار گرفته و به برقراری عدالت آموزشی کمک کند.

وی آمارهایی از موتور جست وجوی شبکه شاد با  عنوان «شادبین» ارائه و عنوان کرد: شبکه شاد براساس دغدغه خانواده‌ها، با راه‌اندازی موتور جستجوی «شادبین» سعی در خلق تجربه‌ای متفاوت در جست وجو و وبگردی ویژه دانش‌آموزان، با نمایش نتایج موضوعی فیلتر شده کرده است؛‌ موتور جستجوی شادبین به صورت میانگین روزانه بیش از یک میلیون بار از سوی دانش‌آموزان استفاده می‌شود.

سخنگوی اپلیکیشن شاد با اشاره به بخش «رمزینه خوان» نیز گفت: دانش‌آموزان از طریق این سرویس می‌توانند با اسکن QRcodeهای موجود در کتاب‌های درسی، به دنیای محتواهای کمک‌آموزشی مورد تأیید وزارت آموزش و پرورش در سامانه رشد دست پیدا کنند.

وی افزود: در بخش «فضای ابری شخصی» نیز شاد یک قسمت ویژه برای پیام‌های ذخیره شده دارد که کاربران می توانند فایل‌هایی را که می‌خواهند دوباره مشاهده، مطالعه و یا حتی ذخیره کنند در این قسمت به اشتراک بگذارند تا به‌ راحتی به آن‌ها دسترسی داشته باشند.

صادقی درباره «داشبورد اختصاصی برای مدیران، معلمان و دانش‌آموزان» توضیح داد و گفت: کاربران بعد از ورود به شاد و لمس گزینه «مدرسه من» می‌توانند ضمن احراز هویت به عنوان «معلم»، «مدیر» و یا «دانش‌آموز» از داشبورد اختصاصی خود در این اپلیکیشن استفاده کنند.

سخنگوی اپلیکیشن شاد افزود: «کلاس آنلاین»، از دیگر قابلیت‌های جدیدی است که طی روزهای آینده به شبکه شاد اضافه شده و به معلمان این امکان را  می دهد که بتوانند به صورت تصویری و همزمان با دانش آموزان گفت و گو داشته باشند.

کد خبر 656308 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) آموزشی مدرسه و مدارس دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش شبکه اجتماعی دانش آموزان شاد آموزشی مدرسه و مدارس دانش آموز صوتی و تصویری دانش آموزان شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۵۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • MEC چیست و از کی در ایران است؟
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت