Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس با هشدار در خصوص انتشار اپلیکیشن های جعلی«شاد» اظهار داشت: اخیرا مجرمان سایبری برنامه‌های جعلی شاد را در فضای مجازی انتشار داده و با تبلیغات گسترده در کانال ها و شبکه های اجتماعی دانش آموزان را به نصب نرم‌افزار جعلی شاد تشویق می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا تصریح کرد: دانش آموزان دقت داشته و دانلود اپلیکیشن را از وبسایت وزارت آموزش و پرورش یا مارکت های معتبر انجام داده و این نکته را بدانند که جهت نصب و به روز رسانی اپلیکیشن شاد نیاز به پرداخت وجه نیست.

 وی گفت: برای افزایش امنیت و حفظ حریم خصوصی از باید از گذرواژه مناسب و مطمئن و دو مرحله‌ای استفاده کرد و از ارائه آن به افراد غریبه خودداری کرد.

 سرهنگ رجبی با اعلام این مطلب که این روزها استفاده از اینترنت جزء جدایی ناپذیر دانش آموزان شده به والدین توصیه کرد که با رعایت نکاتی این فضا را برای دانش‌آموزان ایمن کنند.

 سرهنگ رجبی گفت: عدم نصب فیلتر شکن، آرشیو گروه های نامناسب سنی، نصب برنامه نظارتی، زمانبندی در استفاده از اینترنت و پرهیز از برخورد تند افراطی از جمله مواردی است که می تواند فضای اینترنت را برای کودکان ایمن نگه دارد.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا خاطرنشان کرد: قفل نمودن شبکه های اجتماعی، گفتمان صمیمانه از چالشهای موجود در فضای مجازی و همچنین اجتناب از تذکر پی‌درپی از جمله مواردی است که والدین باید در مواجهه با کودکان دانش آموز در فضای اینترنت رعایت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سرهنگ رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا پلیس فتا اپلیکیشن شاد اپلیکیشن جعلی شاد فضای مجازی دانش آموزان پلیس فتا جعلی شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۱۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید

مدیرکل استاندارد استان تهران، گفت: طلاهای نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

به گزارش ایرنا، محمدحسین طاهری اظهار داشت: در پی گزارش‌های دریافتی مبنی بر عرضه مصنوعات طلا با عیار پایین در سطح شهر و شهرستان‌های استان تهران، تیمی از بازرسان استاندارد با حضور در سطح بازار اقدام به خرید و نمونه‌برداری از طلافروشی‌های سطح استان برای انجام آزمون کردند.

طاهری توضیح‌داد: این مصنوعات نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره بر سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به‌منظور استعلام و اطمینان از صحت اعتبار پروانه استاندارد یا مجوز فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری از جمله مصنوعات طلا، گفت: شهروندان پیش از خرید مصنوعات طلا با ارسال پیامکی حاوی حرف G قبل از کد شناسایی (به عنوان مثال برای استعلام کد T ۶۸۳ باید پیامک GT ۶۸۳ ارسال شود) به این سامانه، وضعیت اعتبار کد‌ها را استعلام کرده و در صورت عدم اعتبار کد مذکور، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به اداره‌کل استاندارد استان تهران اطلاع دهند.

بر اساس اعلام اداره‌کل استاندارد استان تهران، طاهری درباره کد‌ها توضیح داد: این کد‌ها برای مشخص‌شدن تولید این مصنوعات توسط تولیدکنندگان معتبر داخلی و با رعایت عیار قانونی بر روی مصنوعات طلا درج می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • هزینه ۴۳ میلیارد تومانی پروژه ایمن سازی کندرو شرقی آزادگان
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • کلاهبرداری از دانش آموزان در پوشش فروش سئوالات کنکور 
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!