Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، از آنجایی که همه گیری کرونا به سرعت پیش رفت و از سوی دیگر آموزش های حضوری جای خود را به آموزش های مجازی داد؛ اپلیکیشن شاد به ابتکار آموزش و پرورش روی کار آمد.

بستری مجازی که به دلایل مختلفی مانند نبود زیر ساخت های مناسب برای بهبود و تسریع آموزش مجازی دانش آموزان را دچار مشکلاتی کرد که همین امر موجب شد تا استقبال از این بستر مجازی به میزانی که برای آن متصور شده بودند به کار گرفته نشود، اما توسعه این شبکه موجب شد تا فعالیت این اپلیکیشن آموزشی مخاطبان بیشتری جذب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای امر خانواده‌ها، دانش آموزان و معلمان با مشکلاتی در این سامانه مواجه بودند و همین مشکلات باعث کند شدن روند تدریس یا بروز مشکلاتی از این قبیل برای معلمان و دانش آموزان شد. خوشبختانه با پیشرفت اپلیکیشن شاد در سال جاری و همچنین اصلاحاتی که در نسخه جدید این اپلیکیشن ایجاد شد و هم اکنون نیز با رونمایی از  نسخه جدید اپلیکیشن شاد ۳ با زیر ساخت های طراحی شده و دقیق، تصور می شود در سال تجصیلی جدید دانش آموزان و معلمان با مشکلی در خصوص تدریس و تحصیل مجازی رو به رو نخواهند شد.

به گفته سرپرست وزارت آموزش و پرورش در نسخه جدید شبکه شاد، داشبوردهایی در اختیار مدیران قرار داده شده که می‌توانند یک نظارت دقیق‌تر و بهتر در مدارس و کلاس داشته باشند و امکان اضافه شدن به تعداد مکالمات و برنامه صوتی که سرعت معلم را بالا برده است ایجاد شده است.

همپنین به گفته او بهبود عملکرد حضور و غیاب دانش آموزان، ارتقای ارزشیابی‌ها و برگزاری آزمون‌های معتبر و روایی و استانداردهای بهتر، طراحی جدید سامانه شاد است که می‌تواند به ماندگاری و حضور دانش‌آموزان کمک کند.

حبیبی با اشاره به اینکه در فضای سیدا باگ طبیعی است و باید در اسرع وقت آن را حل کنیم، به مشکلات تشکیل کلاس‌ها در شاد هم اشاره کرد و گفت: با رونمایی از نسخه جدید شاد و شروع سال تحصیلی جدید که از سوم مهر آغاز می‌شود تمام اطلاعات دانش آموزان به شاد منتقل می‌شود و از بابت احراز هویت نگرانی وجود ندارد.

به گفته مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات آموزش و پرورش سعی شده است تا از چالش‌های سال قبل جلوگیری شود، بر این اساس تمام امکانات لازم در اختیار مدیر مدرسه و معلم قرار داده می‌شود و اگر کلاس بندی و انتقال اطلاعات دانش آموزان به شاد منتقل نشد، مدیر مدرسه می‌تواند گروه درسی تشکیل داده، معلم و دانش آموزان را به شاد اضافه کند.

او در پاسخ به اینکه آیا اپلیکشن مربوط به نسخه iOS شاد آماده بهره برداری است یا خیر، گفت: برای ارائه نسخه iOS قابلیت ایجاد نشده است و توصیه به افراد این است که از نسخه تحت وب شاد استفاده کنند.

با توجه به اظهارات مدیر کل دفتر فناوری اطلاعات آموزش و پرورش مبنی بر انتقال اطلاعات دانش آموزان بر روی سیستم شاد ۳ و رفع باگ‌های این اپلیکیشن از سوم مهرماه و همچنین با توجه به بازگشایی مدارس و اهمیت احراز هویت و انتقال اطلاعات دانش آموزان به اپلیکیشن جدید همچنان خانواده‌ها و معلمان درگیر این انتقال اطلاعات هستند و از باگ‌های اپلیکیشن جدید اظهار نارضایتی می‌کنند از مسئولان مربوطه انتظار می‌رود با بررسی و پیگیری سریع‌تر و دقیق‌تر در راستای رفع تمام ایرادات چه مشکلات زیر ساختی و چه مسائل مربوط به احراز هویت دانش آموزان در این اپلیکیشن اقدامات فوری انجام دهند تا مجازی شدن آموزش در مسیر سریع و درست خود قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید

مشکلات شبکه دانش آموزی برای محصلان/۶۱ درصد کاربران شاد را اثر بخش می‌دانند

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش سامانه شاد آموزش مجازی اطلاعات دانش آموزان انتقال اطلاعات آموزش و پرورش اپلیکیشن شاد نسخه جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۸۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی

ایسنا/گیلان مدیر آموزش و پرورش بندرانزلی گفت: به مناسبت هفته مشاغل؛ غرفه صنایع دستی و تولیدات محلی به همت دانش‌آموزان در محوطه آموزش و پرورش این شهرستان در حال برگزاری است.

محمود یوسفی‌فر امروز، شنبه ۸ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به مناسبت هفته مشاغل که در تقویم رسمی کشور هفته اول اردیبهشت ماه نام گذاری شده و با هدف آشنایی دانش آموزان با کسب و کار همچنین کسب تجربه از حضور در بازار، غرفه صنایع دستی در محوطه آموزش شهرستان بندرانزلی امروز افتتاح و برای بازدید عموم به مدت سه روز دایر است.

وی با اشاره به اینکه این نمایشگاه شامل ۲۶ غرفه است، افزود: این غرفه‌ها شامل موارد مختلفی از محصولات منطقه و استان از جمله حصیربافی، سفال، عروسک بافی، نان محلی و انواع ترشی است که توسط خود دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم به همراهی خانواده‌هایشان تهیه و در معرض دید عموم قرار گرفته است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی گفت: انتخاب شغل مناسب، از ابتدایی ترین و ضروروی‌ترین مسائلی است که همواره با زندگی نوع بشر همراه بوده و قسمت مهمی از حیات او را تشکیل می‌دهد. شخصیت و منزلت اجتماعی و فردی انسان، در گرو کار و فعالیت همیشگی است تا دست نیاز پیش دیگران دراز نکند و بتواند عزت نفس خود را حفظ و استعدادهای خود را شکوفا کند.

وی افزود: نظر به منویات مقام معظم رهبری درخصوص حمایت از تولید داخلی و در راستای سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش کشور مبنی بر مهارت آموزی و آموزش همراه با تولید و بسط رشته‌های مهارت محور، در واقع هدف اصلی از برپایی این آئین هدایت تحصیلی و آشنایی جوانان با مشاغل بومی و محلی است.

 یوسفی‌فر با بیان اینکه در همین راستا علاوه بر آموزش‌های تئوری در مدارس به ویژه در دوره های متوسطه اول و دوم، آموزش‌های عملی کسب و کار نیز برای دانش آموزان جهت کسب آمادگی های اولیه ورود به بازار کار مورد توجه قرار دارد، تصریح کرد: در طول سال در مناسبت‌های مختلف به صورت جدی به این مساله پرداخته می‌شود.

وی تصریح کرد: قطعاً این تجربه می‌تواند علاوه بر ایجاد خاطره خوش برای دانش‌آموزان، به عنوان یک تجربه اولیه از ورود به بازار کار با توجه به مهارت‌هایی که دانش آموزان دارند می‌تواند محسوب شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بندرانزلی تاکید کرد: استقبال شهروندان از این غرفه‌ها، علاوه بر تشویق دانش آموزان و ایجاد انگیزه برای آن‌ها می‌تواند فرصتی برای بازدید از هنرهای بومی و محلی شهرستان بندر انزلی باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • میزبانی سه تیم در جام حذفی در هاله‌ای از ابهام!
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص