Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپلیکیشن شاد با هدف پر کردن جای خالی مدارس در دوران قرنطینه کرونایی از بدو ورودش به منازل دانش آموزان، مشکلات زیادی را با خود به همراه آورد به گونه ای که امکان ادامه تحصیل بخش زیادی از دانش آموزان را از بین برد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر اترک، شبکه آموزشی دانش آموز یا همان "شاد"، قرار بود در روزهای کرونایی مرهم آموزش باشد اما معلمان و اولیای دانش آموزان را گریبان گیر مسائل زیادی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از آن که کرونا در کشور همه گیر و مدارس تعطیل شد، برخی معلمان که دلسوزتر بودند و دانش آموزانی که درس خوان‌تر بودند، بیکار نماندند، فرصت را از دست ندادند و وارد فضای مجازی شده و آموزش ها را در آن بستر پیگیری کردند.

اما کار کرونا تا جایی پیش رفت که تعطیلی مدارس، تا آخر سال تحصیلی ادامه پیدا کرد و در این شرایط، آموزش و پرورش اعلام کرد که معلمان و دانش آموزان، باید با نصب برنامه شاد، آموزش ها را در این شبکه، دنبال کنند.

اما مدیران، دبیران، دانش آموزان و اولیای دانش آموزان شیروانی معتقدند که شبکه شاد با مشکلاتی روبه رو است و نتوانسته است رضایت خاطر آنان را فراهم کند، این شبکه به لحاظ فنی دارای مشکلاتی از قبیل کندی سرویس‌دهی است و مطالب دیر ارسال و دریافت می شود، اما آموزش و پرورش می گوید که ارسال و دریافت مطالب، به ثانیه، طول نمی‌کشد.

 

مشکلات دبیرستانی ها بیشتر است

حشمت جوادی یکی از والدین شیروانی گفت: بیشتر مشکلات نرم افزار شاد در بین دانش آموزان دبیرستانی نظیر کاردانش و فنی و حرفه ای است.

خانم پهلوان دانش آموز سال سوم دبیرستان گفت: در بارگذاری فیلم و صدا برای دبیر دچار مشکل هستم و نرم افزار شاد کلا دیر به‌روز می شود و روزانه بین ساعت ۹ تا ۱۰ صبح هنگ میکند.

نادری دبیر شیروانی در رابطه با وضعیت اپلیکیشن شاد گفت: در ابتدا سرعت نرم افزار بسیار پایین بود ولی پس از گذشت مدتی با اضافه شدن قابلیت پخش زنده مثل لایو اینستاگرام تقریبا بیشتر مشکلات حل شد.

 وی گفت: روشی که بنده و همکاران در دبیرستان محل خدمت خود انجام می دهیم ضبط دروس با دوربین در قالب فیلم های یکساعته و دو ساعته است که توسط فلش، هارد و ... تحویل اولیای دانش آموزان می شود تا دانش آموز در منزل از آن استفاده و مشکلات خود را از طریق اپلیکیشن شاد اعلام کنند.

یکی از معلمان مدارس روستایی خراسان شمالی در این باره گفت: مطالب در برنامه شاد، به سختی بارگزاری می شود و بسیار کند است، در این مدت من و خانواده ها را کلافه کرده است. 

وی که نخواست نامش اعلام شود، اظهار داشت: دانش آموزان و اولیا هم گلایه مند هستند که مطالب بارگزاری شده، در این برنامه قابل دریافت نیست.

 

حضور 74 درصد دانش آموزان شیروانی در شاد

علی ابراهیمیان رئیس اداره آموزش و پرورش شیروان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: 74 درصد دانش آموزان شیروانی عضو شاد هستند.

ابراهیمیان اظهارکرد: در شهرستان شیروان 30 هزار و 478 دانش آموز وجود دارد که از این میزان 22 هزار و 551 نفر یعنی 74 درصد آنها توانسته اند وارد نرم افزار آموزشی شاد شوند.

وی ادامه داد: این میزان نیز به منزله این نیست که همه دانش آموزانی که وارد شاد شده اند، صرفا امکانات آنها متعلق به خودشان است بلکه ممکن است توسط خیری یا بصورت امانتی تهیه شده است.

ابراهیمیان افزود: از 391 مدیر شهرستانی، 377 تن وارد نرم افزار شاد شده اند که بیش از 96 درصد است.

وی با بیان اینکه متاسفانه وعده وزیر آموزش و پرورش در تهیه تبلت برای دانش آموزان محقق نشد و باعث افزایش ارباب رجوع به اداره شده است، گفت: در شهرستان شیروان 2 هزار و 702 معلم وجود دارد که از این میزان 2 هزار و 516 معلم وارد نرم افزار شاد شده اند که بیش از 93 درصد است.

ابراهیمیان خاطر نشان کرد: طبق گفته‌های مسئولان اینترنت در نرم افزار شاد رایگان است و حجم مصرفی ندارد اما گلایه‌هایی در این زمینه وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموزان شیروانی نرم افزار شاد آموزش و پرورش اپلیکیشن شاد دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۱۰۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • تسلاهای ایلان ماسک تاکسی می شوند اما با قابلیتی منحصر به فرد