Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-28@03:58:10 GMT

کلاهبرداری از طریف شبکه شاد

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۹۵۷۰۹

کلاهبرداری از طریف شبکه شاد

ایتنا - مجرم با ایجاد یک اکانت کاربری در اپلیکیشن شاد به تعدادی از کاربران این اپلیکیشن پیامی جعلی با عنوان خرید اینترنت ارزان قیمت ارسال کرده و کاربر را تشویق می‌کند تا وارد یک سایت جعلی و فیشینگ شود.
رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی از شگرد جدید مجرمان سایبری برای سرقت اطلاعات حساب بانکی شهروندان با سوءاستفاده از اپلیکیشن شاد خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از پايگاه اطلاع‌رسانی پليس فتا، سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتا استان خراسان رضوی با اشاره به افزایش استفاده دانش آموزان و والدین از بسترهای آموزش آنلاین به واسطه شیوع کرونا گفت: استفاده بسترهای آموزش آنلاین نظیر اپلیکیشن شاد با توجه به لزوم حفظ فاصله اجتماعی در ایام کرونا مورد توجه بسیاری از دانش آموزان و والدین قرار گرفته و این در حالی است که مجرمان سایبری نیز از این موضوع آگاهی داشته و تلاش می‌کنند از کم اطلاعی و توجه کم شهروندان در هنگام دسترسی به اینگونه برنامه‌ها سوء‌استفاده کنند.

وی افزود: برای نمونه در یکی از این شگردها، مجرم با ایجاد یک اکانت کاربری در اپلیکیشن شاد و سوء‌استفاده از لوگو و عنوان آموزش و پرورش در پروفایل خود به تعدادی از کاربران این اپلیکیشن پیامی جعلی با عنوان خرید اینترنت ارزان قیمت ویژه دانش آموزان ارسال کرده و در آن کاربر را تشویق می‌کند تا برای خرید وارد یک سایت جعلی و فیشینگ شود.

سرهنگ جهانشیری ادامه داد: کاربر دریافت کننده پیام نیز به واسطه سوء‌استفاده مجرم از لوگو و عنوان آموزش و پرورش به این پیام اعتماد کرده و اطلاعات کارت بانکی و رمز دوم خود را در لینک فیشینگ ارسالی وارد می کند که در نهایت حساب بانکی وی مورد سرقت و برداشت غیرمجاز قرار می گیرد.

این مقام انتظامی به شهروندان توصیه کرد: در صورت دریافت پیام از سوی افراد ناشناس در شبکه‌های اجتماعی مختلف اعم از اپلیکیشن شاد، خصوصا در مواردی که از شما درخواست وجه و یا پرداخت الکترونیک می‌شود، حتما از صحت آدرس اینترنتی اطمینان حاصل کنید.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: شبکه شاد کلاهبرداری فیشینگ نرم افزار شاد پلیس فتا اپلیکیشن شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۹۵۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • پاسداشت ادبیات، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • بایدن تیک تاک را از پرتگاه ممنوعیت یا فروش پرت کرد
  • تسلاهای ایلان ماسک تاکسی می شوند اما با قابلیتی منحصر به فرد