Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: کسانی که دارای گوشی‌های اپل هستند، به دلیل وجود تحریم‌ها امکان استفاده از نسخه گوشی‌های همراه شبکه آموزشی شاد را ندارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت آموزش پرورش، محسن حاجی میرزایی در نشست مشترک با اعضای تشکل‌های فرهنگیان اظهار کرد: به عنوان مسئول در حوزه آموزش و پرورش، هر لحظه آماده دریافت نظرات تشکل‌ها هستم و از نظرات خلاقانه و کارآمد آنها در جهت ارتقا فعالیت‌های آموزشی و رفاه حال همکاران فرهنگی استقبال می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نظر داریم این جلسات را به طور منظم در هر فصل تشکیل دهیم تا بتوانیم مسائل را بهتر از قبل بررسی و حل کنیم.

حاجی میرزایی افزود: ضروری است که شما به عنوان نمایندگان تشکل‌های فرهنگیان، به موضوعات این حوزه دقیق‌تر فکر کنید و در خصوص بهبود عملکرد نظام تعلیم و تربیت، ایده پردازی کنید و مطمئن باشید که ما منتظر ایده‌ها و نظرات شما هستیم و از انها استفاده خواهیم کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات موجود در آموزش و پرورش تصریح کرد: آموزش و پرورش سرشار از مسائل مختلفی است که در طی دهه‌های قبل برای حل آنها مجموعه تدابیری درنظر گرفته شده است و در زمان‌هایی این تدابیر به نتیجه مطلوبی نرسیده، بنابراین باید در این مورد تدابیر ویژه‌ای داشته باشیم.

وی با توجه به بهبود عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: عملکرد صندوق ذخیره در طی سال گذشته و امسال قابل دفاع است. خوشبختانه امسال 3 هزار و 500  میلیارد تومان در این صندوق سود داشته‌ایم که نشان دهنده عملکرد موفق صندوق بوده است همچنین در صدد احیای بانک سرمایه هستیم و در این مسیر از طرف دولت حمایت‌های خوبی داشتیم.

حاجی میرزایی گفت: در برنامه و چشم انداز سالیانه صندوق ذخیره فرهنگیان آمده است تا پایان امسال هلدینگ سرمایه گذاری و تا سال آینده هلدینگ انرژی به عنوان دو رکن اصلی سرمایه صندوق ذخیره فرهنگیان در بورس عرضه شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این‌که طبق نظر اساتید حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، شبکه آموزشی دانش آموز (شاد)، بزرگترین خدمت مبتنی بر IT در کشور ایران است، اظهار کرد: شاد اپلیکیشنی است که در مدت 6 ماه تبدیل به یک رسانه بزرگ شده و فایل‌های بارگذاری شده درآن بیش از 20 میلیون بازدیدکننده دارد. شاد توانسته ارتباط ما را با لایه‌های مختلف، از بالاترین سطح ستاد تا سطح مدرسه و خانواده برقرار کند.

وی گفت: شاد یک نقطه عزیمت به دنیای مجازی است. گزارش‌هایی که از کشورهای مختلف دنیا داریم نشان دهنده این است که 67 درصد معلمان در دنیا برای اولین بار با شیوع بیماری کرونا مجبور به عزیمت و استفاده از فضای مجازی شدند.

حاجی میرزایی ادامه داد: زیر ساخت شبکه شاد برای 15 سال از طرف همراه اول به طور رایگان در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و اینترنت استفاده از این اپلیکیشن هم رایگان است. شاد ظرفیتی است که از باب مسئولیت‌های اجتماعی در اختیار معلمان، دانش آموزان و خانواده‌ها قرار گرفته است.

وی با اشاره به امن بودن فضای شاد گفت: در زیست بوم جدید باید تلاش کنیم تا خود را پیدا کنیم. خوشبختانه بیش از 10 روز است که شبکه شاد به عنوان  پرکاربردترین اپلیکیشن در کشور مطرح شده است و این نشان می‌دهد که موفق شدیم دانش آموزان را به فضایی پاک هدایت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برخی مشکلات زیرساختی شاد، تصریح کرد: بخشی از این مشکلات در زیرساخت این اپلیکیشن است که همراه اول، در تلاش است آن را حل کند و وزارت ارتباطات هم اعلام کرده که حمایت حداکثری خواهد داشت بخش دوم مشکلات توزیع ترافیک شبکه شاد است که ساعات استفاده دانش آموزان را در این شبکه ساماندهی کردیم تا ترافیک آن کم شود. تنها کسانی که دارای گوشی‌های اپل هستند، به دلیل وجود تحریم‌ها امکان استفاده از نسخه گوشی‌های همراه شبکه آموزشی شاد را ندارند که برای حل این مشکل می‌توانند از نسخه تحت وب اپلیکیشن شاد استفاده کنند.

حاجی میرزایی افزود: در جلسه‌ای که با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با عنوان گفتگوی هفته در آموزش و پرورش برگزار شد، مصوب شد که تیمی متشکل از نمایندگان وزارت آموزش و پرورش، ارتباطات و فناوری اطلاعات و شورای عالی فضای مجازی در ساختمان آموزش و پرورش مستقر شوند که به طور مستمر مشکلات شاد را بررسی و حل کنند، من اطمینان دارم آیندگان در مورد شاد حتماً بهتر اظهار نظر خواهند کرد.

وی افزود: آموزش و پرورش بزرگترین ظرفیت ارتباطی را دارد و شبکه شاد فضایی برای توسعه و تعمیق ارتباطات در اختیار ما قرار داده است.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص اجرای قانون تعارض منافع تصریح کرد: قانون تعارض منافع هنوز در مجلس تصویب نشده ولی ما آن را در داخل آموزش و پرورش اجرا کردیم و در این مورد جدی هستیم.

وی ادامه داد: در مورد سیاست سال تحصیلی باتوجه به بررسی‌های انجام شده و مطالعه سیاست کشورهای دیگر در بازگشایی و استمرار آموزش در دوران کرونا به جرأت می‌توان گفت که سیاست ما جامعیت و انعطاف پذیری بالایی دارد. ما توانستیم یک هفته پس از شروع کرونا برنامه‌های آموزشی را از تلویزیون پخش کنیم.

حاجی‌میرزایی افزود: حضور دانش آموزان در مدارس در ایام کرونا یک اصل در تمام دنیا است، بر اساس مطالعات سازمان بهداشت جهانی، دوری دانش آموزان از فضای مدارس برای آنان بسیار خطرناک است و در رشد روانی و اجتماعی و حتی بلوغ آنها مشکلاتی بوجود می آورد. خانواده‌ها اگر به علت نگرانی تشخیص دهند که نیاز به حضور دانش آموز در مدارس نیست می‌توانند از شبکه آموزشی شاد استفاده کنند و اگر دانش آموزی به اینترنت دست ندارد می‌تواند از آموزش‌های تلویزیونی استفاده کند. شبکه‌های تلویزیونی بیش از 98 درصد در کشور پوشش دارند و دانش آموزان می‌توانند برای رفع اشکال در این حالت به مدارس مراجعه کنند. در نهایت دانش آموزانی که به هیچ روشی امکان آموزش ندارند بسته‌های آموزشی را از رهبران آموزشی تحویل می‌گیرند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: از  تشکل‌ها انتظار دارم عملکرد ما را با دقت نظر بررسی و نقد کنند از نقدهای متفکرانه استقبال خواهیم کرد تا بتوانیم انشالله کاستی‌های نظام تعلیم و تربیت را با توجه به نظارت دقیق شما نمایندگان و اعضای تشکل‌های مختلف حل کنیم.

وی در مورد ارائه خدمات رفاهی به فرهنگیان گفت: در مورد مسکن فرهنگیان فراخوان دادیم3۱0 هزار ثبت نام کردند و 75 هزار نفر تا کنون تایید شدند که حدود 44 هزار مسکن تا الان خشت گذاری انجام شده است . همچنان توانستیم تاکنون 4 هزار میلیارد تومان از تسهیلات بانک برای ساخت این مسکن‌ها استفاده کنیم.

حاجی میرزایی گفت: بیمه فرهنگیان را هم در خدمات و هم در محل ارائه خدمات توسعه دادیم و زمان پرداخت مالی را به یک هفته کاهش دادیم. در مورد پاداش پایان خدمت معلمان، هم موفق شدیم  پاداش بازنشستگان فرهنگی را قبل از مهرماه و به طور یکجا و کامل در اختیار آنها قرار دهیم.

وزیر آموزش و پرورش، برقراری عدالت آموزشی را از مهمترین مسائل حوزه آموزش و پرورش دانست و گفت: شبکه شاد امکانی را برای ما پیش آورده که بتوانیم به تحقق در عدالت آموزشی برسیم. شاد این امکان را فراهم کرده که محتواهای درسی را با آموزش بهترین معلمان به نقاط دوردست کشور برسانیم .

حاجی میرزایی تاکید کرد: از آنجایی که ضروری است  آموزش کشور در فضای مجازی تحت نظارت آموزش و پرورش باشد. آموزش رسمی کشور باید در شبکه شاد انجام شود .

منبع: آنا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی شبکه شاد وزیر آموزش و پرورش آموزش و پرورش حاجی میرزایی شبکه آموزشی دانش آموزان صندوق ذخیره شبکه شاد تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۳۲۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی وضعیت نظارت بر شهریه، ساعت کار و بیمه معلمان را شرح داد. - اخبار اجتماعی -

بهنام نیک‌نژاد؛ مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس گفت: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل 6 ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تاسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آنها اندک است هم اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

پیش‌ثبت‌نام در مدارس غیردولتی با شهریه سال گذشته

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر موسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف سازی به نفع موسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی موسس تا 100 درصد شهریه ابلاغی کل دانش آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رای صادر شد که موسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند 20 روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آنها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، موسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، 30 ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز 36 ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید 44 ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان 30 ساعت است و موسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد