Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان از آمادگی دستگاه قضایی جهت همکاری در زمینه آگاهی بخشی حقوقی به دانش آموزان در اپلیکیشن شاد از طریق انتشار محتوای الکترونیک و گفت‌وگوی کارشناسان قضایی و انتظامی با دانش آموزان خبر داد. خبرگزاری میزان - سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان جیرفت گفت: دستگاه قضایی آمادگی لازم را دارد تا در زمینه آگاهی بخشی حقوقی به دانش آموزان در اپلیکیشن شاد از طریق انتشار محتوای الکترونیک و گفت‌وگوی کارشناسان قضایی و انتظامی با دانش آموزان با آموزش وپروش همکاری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان خاطرنشان کرد: از دادستان‌های سراسر استان کرمان می‌خواهیم در حوزه حقوق عامه و حوادث جاده‌ای به صورت جدی ورود کرده و مسائل را پیگیری کنند.

وی بیان کرد: دشمن یک جنگ تمام عیار اقتصادی را آغاز کرده و پروژه سیاه نمایی و ناکارآمد نشان دادن انقلاب اسلامی را کلید زده است؛ لذا مسئولان باید با تمام توان در جهت پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تلاش کنند.

قویدل بر انجام نشست‌های آموزشی ویژه نمایندگان حقوقی دستگاه‌ها و ادارات تاکید کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با اشاره به رویکرد تحولی قوه قضاییه در دوران مدیریت آیت الله رییسی، گفت: دستگاه قضایی موضوع ترک فعل ها، مسئولیت سازی و مطالبه گری را در دستور کار ویژه خود قرار داده است.   بیشتر بخوانید: ضرورت ورود اساتید، دانشجویان و نخبگان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی وی بر پیگیری تمامی دستگاه‌های مرتبط با حوزه حمل و نقل و جاده‌ها از جمله اداره کل راه و شهرسازی و راهداری خواست: مسئولان باید انعکاس دقیقی از واقعیت‌ها داشته باشند و بر مبنای وضعیت موجود برای تامین اعتبارات و جبران کاستی‌ها اقدام کنند و در حوزه جاده‌ای و اصلاح نقاط حادثه خیز اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

قویدل با اشاره به اینکه تلفات جاده‌ای در سطح کشور نگران کننده است، ادامه داد: هرساله جمع زیادی از هموطنان در جاده‌های کشور جان خود را از دست می‌دهند که این عدد چندین برابر تلفات سایر حوادث است؛ لذا می‌طلبد مسئولان و مردم با حساسیت بیشتری موضوع را دنبال کنند.

وی با توجه به دستورالعمل نظارت و پیگیری حقوق عامه مصوب ۱۳۹۷ تاکید کرد: دادستان‌های محترم در صورت مشاهده عدم اجرای یا نقض حقوق عامه یا قریب الوقع بودن آن اقدامات لازم تعقیبی یا تذکر و اخطار را به مسئولان دستگاه‌های اجرایی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی در راستای حفظ حقوق عامه در دستور کار خود قرار دهند.

وی اظهار کرد: متاسفانه برخی از مسئولان دچار آسیب آمارگرایی در اقدامات انجام شده و ضرورت دارد که مسئولان علاوه بر اعلام آمار‌های عملکرد انجام شده، ضرورت دارد در خصوص اقدامات انجام نشده که موجب آسیب‌های کنونی شده است نیز تمرکز کنند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان موضوع پیشگیری از وقوع جرم را بسیار مهم ارزیابی کرد و ادامه داد: براساس ماده ۱۰۸ قانون برنامه ششم توسعه کشور به منظور ارتقای نظم و امنیت و توسعه پیشگیری و مقابله با جرایم، کنترل مؤثر مرز‌ها و همچنین کاهش تخلفات و حوادث رانندگی اقداماتی پیش بینی شده که باید انجام شوند.

قویدل افزود: در راستای ارتقای نظم و ایمنی حمل و نقل و عبور و مرور که در ماده ۱۰۸ قانون برنامه ششم توسعه کشور به آن تاکید شده، دولت مکلف است اقدامات و ساز و کار لازم برای کاهش تلفات حوادث رانندگی فراهم کند.

وی بیان کرد: باید عملکرد معین اقتصادی که برای رفع کاهش و آسیب‌های اجتماعی مشخص شده است پیگیری، شفاف سازی و اطلاع رسانی شود، استفاده از نهاد‌های مردمی در پیشگیری فرهنگی و اجتماعی و همچنین استفاده از ظرفیت خیرین در پیشگیری وضعی به منظور رفع نقاط حادثه خیز و تهیه و نصب تجهیزات مورد تاکید است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در پایان گفت: طبق ماده ۱۰۸ قانون برنامه ششم توسعه کشور، دولت در زمینه ایجاد استراحتگاه‌های بین راهی نیز وظایفی بر عهده دارد که این موضوع در استان کرمان به دلیل پهناور بودن استان کرمان و طولانی بودن مسیر‌های مواصلاتی از اهمیت ویژه‌ای برخودار است؛ زیرا بسیاری از حوادث رانندگی در مسیر‌های مواصلاتی استان کرمان ناشی از خستگی رانندگان است.

انتهای پیام/ برچسب ها: پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمان آموزش حقوقی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کرمان آموزش حقوقی دستگاه قضایی دانش آموزان حقوق عامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۸۰۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • کشف ۴۴۱۱ سلاح گرم در استان کرمان
  • به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران
  • برگزاری مانور آمادگی و پیشگیری از خطرات احتمالی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی
  • برخورد قانونی با ترک فعل دستگاه‌های متولی پیشگیری از تصادفات
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی